Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Corina Corina uit Leusden heeft geschreven op 14 maart 2019 om 18:41:
Mijn hele leven heb ik altijd met een mengeling van verbazing en (eerlijk!) een pietsje jaloezie gekeken naar mijn hardlopende medemens. Ik begreep er niets van. Wat was daar nou leuk aan? Waarom doet iemand zoiets en vooral: hoe? Hoe houd je dat vol en hoe blijf je dat leuk vinden? Op die vraag is Wytske hèt antwoord. Enthousiast, geïnteresseerd, vakkundig. Wytske leerde me te luisteren naar mijn lijf; wat gebeurt er, waar kan ik op letten? En: ik liep! Ik liep hard en ik vond het nog leuk ook. Elke zondagochtend in een fijne groep, in een mooie omgeving, uit mijn hoofd en met mijn voeten in de aarde: dank je wel Wytske voor je vrolijke 'aanpak' die eigenlijk helemaal geen aanpak is maar een manier van kijken en van zijn.
Corina Corina uit Leusden heeft geschreven op 13 maart 2019 om 17:20:
Mijn hele leven heb ik met een mengeling van onbegrip en ook wel (eerlijk) een pietsje jaloezie naar mijn hardlopende medemensen gekeken. Wat dreef hun? Waarom? En vooral: Hoe? Nou voor dat 'hoe' ben je bij Wytske aan het goede adres! Als geen ander wist Wytske mij te motiveren, te informeren ook (wat gebeurt er eigenlijk in je lijf, waar kan je op letten) en warempel: ik liep! Ik liep hard en ik vond het nog leuk ook. Elke zondagochtend, in een fijne groep, op een prachtige plek. Het pure plezier van gezond bewegen, op je ademhaling letten, energie op doen en uit je hoofd komen: ik vond het geweldig.
Hayo Hayo uit Soest heeft geschreven op 4 juli 2018 om 14:32:
Hé Wytske, even m'n enthousiasme uiten: het gaat geweldig! Ik ben gaan rennen voor m'n gezondheid en bij jou precies aan het goede adres. Bij jou is hardlopen veel meer dan hárd lopen. Aandacht voor het geheel. Inspanning én ontspanning. Serieus aan de bak én lol maken. Werken aan de techniek én genieten van de natuur. Hoe compleet kan je het krijgen. Met al jouw verzamelde levens- en sportwijsheid en interesses gratis erbij. "Ik hou helemaal niet van sporten" was mijn introductie bij kennismaking. Ik begin het nu zowaar leuk te vinden. Iedere zondagochtend een mini-vakantie. En als bonus: na 2 maanden m'n bloeddruk naar beneden zonder medicijnen. Dankjewel!
Pim Pim uit Leusden heeft geschreven op 29 april 2018 om 14:41:
Door Wytske bewust leren hardlopen. Op een bijzonder prettige manier bewust gemaakt van de technieken om blessurevrij te kunnen hardlopen. Niet vanuit prestatiegerichtheid maar echt genieten van te kunnen hardlopen en te ervaren wat dat voor je hele lijf doet. Door gezonde dosis humor en relativeringsvermogen (beide voeten op de grond) van Wytske als coach is het nog eens extra leuk. Dank Wytske!